WelkomCursussenInschrijvenCultuurNieuwsContact

Alliance Française Utrecht Franse taal en cultuur

WelkomCultuurLid worden


Iedereen kan lid worden van de Alliance Française


U wordt lid van de Alliance Française Utrecht door het aanmeldingsformulier te printen (of te scannen) en in te vullen en per post (of email) naar het Secretariaat (zie Bestuur) te sturen.


Cursisten die geen lid zijn van de vereniging Alliance Française Utrecht ontvangen wel het maandelijkse Bulletin met Franse activiteiten. In die Bulletins zal telkens worden vermeld tegen welke prijs leden en niet-leden toegang hebben tot de activiteiten van de vereniging Alliance Française Utrecht.


Als bewijs van lidmaatschap wordt de Carte Nationale uitgereikt, die toegang geeft tot alle door de Alliance Française georganiseerde activiteiten in binnen- en buitenland. Voor houders van de Carte Nationale is de toegang tot de culturele activiteiten meestal gratis, van anderen wordt een bijdrage gevraagd.


Voor theater- en filmvoorstellingen (onder meer bij filmhuis 't Hoogt) of concerten, ook van instellingen, waarmee de Alliance Française samenwerkt, geldt op vertoon van de Carte Nationale vaak een gereduceerde entreeprijs.


De kosten bedragen €35,- per persoon of €50,- met partner.Actie 2017-2018!

Nieuwe cursisten die zich ook aanmelden als lid van de Alliance Française krijgen nu éénmalig een korting op de kosten van het lidmaatschap van 50%.

U bent dan een heel jaar lid voor slechts  €17,50 en kunt gratis vrijwel alle evenementen uit ons cultureel programma (én dat van alle andere Alliances) bezoeken.