DELF training


DELF examentraining


DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) is een officiëel diploma geleverd door het Franse Ministerie van Onderwijs. Kandidaten buiten Frankrijk kunnen hiermee hun vaardigheden van de Franse taal waarborgen. DELF B2 geeft vrijstelling van taaltesten bij de toegang tot Franse universiteiten en is een belangrijke kwalificatie voor hoogopgeleid werk in vele landen. DELF is voor onbepaalde tijd geldig.


DELF bestaat uit vier verschillende diploma’s. Deze staan gelijk aan de vier niveaus van het Europees Referentiekader voor talen (ERK): A1, A2 (basisgebruiker), B1, B2 onafhankelijke gebruiker. Voor elk niveau worden de vier volgende competenties geëvalueerd: luistervaardigheid spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid.


De Alliance Française Utrecht biedt een DELF examentraining aan voor de niveaus A2, B1 en B2.

Tijdens de lessen wordt elk examenonderdeel getraind. Er wordt met name gewerkt aan de productieve taalvaardigheden: de spreek – en de schrijfvaardigheid. Aan de hand van proefexamens, geselecteerd oefenmateriaal en handige tips van de docente werkt u samen met uw medecursisten toe naar de examendag.


Het cursusgeld is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en inclusief lesmateriaal:

Vanaf 7 deelnemers: €200

6: €235

5: €280

4: €350


De Alliances Françaises in den Haag, Rotterdam en, bij voldoende aanmeldingen, de HU (Hogeschool Utrecht) zijn officieel erkende examencentra voor de Delf en Dalf. Op hun site vindt u meer informatie over de inschrijf-en examendata.


WelkomCursussenInschrijvenCultuurNieuwsContact
WelkomCursussenDELF training

 Alliance Française Utrecht
  
Franse taal en cultuur